Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je besluit langs te komen voor een sessie of consult:

Fysieke klachten; in de vorm van een ingrijpende ziekte, chronische klachten of klachten waarvoor geen medische oorzaak te vinden is (zoals problemen bij het zwanger worden). Je voelt je ziek of niet fit. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen.

Voeding; zou het kunnen dat je voedingspatroon niet optimaal is? Maar hoe weet je dat met al die tegenstrijdige berichten die je hoort? Wellicht heb je klachten of een ziekte en wil je jouw lijf voeden i.p.v. tekort doen. Samen kunnen we kijken wat er beter kan en wat je nodig hebt om je gezond en fit te voelen.

Begeleiding bij ingrijpende gebeurtenissen; ineens neemt je leven een heftige wending. Dit kan door ziekte zijn, ontslag, scheiding of andere gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten. Hoe nu verder? Hoe pak ik het aan? Begeleiding om weer in contact te komen met je levenskracht en inspiratie.

Coaching bij bezinningsvraagstukken; zo’n gevoel van “is dit het nou?”. De baan, relatie of levenssituatie lijkt niet te gaan zoals je het had verwacht en dat veroorzaakt onvrede, verdriet of weerstand. Wat heb je nodig om weer in de ‘flow’ te komen? Dat gaan we samen uitzoeken.

Traumaverwerking; wellicht heb je onverwerkte pijn en beinvloedt dit nog steeds je gedrag in het hier en nu. Traumatische ervaringen uit het verleden waardoor je belemmerd wordt in je ‘zijn’ in het heden. In veel therapieën moeten deze gebeurtenissen worden ‘opgerakeld’ waardoor je het volledig herbeleeft. Dat kan voor sommigen een aanzienlijke drempel zijn om zware thema’s aan te pakken. Dit is met hypnotherapie en EMDR heel anders. De herbeleving is snel ‘verdund’ en wordt meer op afstand beleefd. Hierdoor voelt het veilig en is de confrontatie lang niet zo ingrijpend.

Inzicht in belemmerend gedrag; soms heb je problemen die je niet kunt wijten aan gebeurtenissen of situaties uit het verleden. Het lijkt alsof je wordt gestuurd door ‘iets’ in jezelf waardoor je de regie kwijtraakt en overgaat tot handelingen en gedragingen die je lastig of zelfs ongewenst vindt. We kijken naar de ’triggers’ die je hebt, de aanleiding die het gedrag oproept. Hierbij is de hypnotherapie een fantastisch werktuig; met het hoofd hebben we natuurlijk allang beredeneerd dat het gedrag onwenselijk is: “maar ik doe het telkens weer”.

Ik kijk naar jou met een holistische blik; een lichamelijke klacht kan leiden naar een emotionele gebeurtenis en emoties kunnen je brengen naar de vraag waarom je al zolang een fysieke klacht hebt. Dit allemaal in een sfeer van respect en veiligheid.

Je kunt bij mij terecht voor hypnotherapie, EMDR of een orthomoleculair consult.

Kom eens langs voor een kosteloze intake!