Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

Op 4 mei 2022 had ik mijn eerste sessie bij Nancy en welgeteld 5 maanden later, op 10 oktober, mijn laatste. Voordat ik bij Nancy startte was ik mezelf enorm kwijtgeraakt, leefde ik vanuit angst en onzekerheid en wees ik mezelf regelmatig af.

Tijdens ons intakegesprek voelde ik me meteen op mijn gemak door de open, warme houding van Nancy, de enorme dosis humor en de rustgevende omgeving van haar praktijk. Tijdens de sessies had ik altijd ellenlange verhalen en vertelde ik alles door elkaar waarbij Nancy iedere keer weer de kern eruit wist te pikken. Wat mij het meest is bijgebleven van mijn sessies is dat Nancy nooit heeft geoordeeld. En hoe fijn is het om je verhaal te delen zonder dat daarover geoordeeld wordt!

Gedurende mijn sessies heeft Nancy mij inzichten gegeven, oude vastgeroeste patronen en emoties leren loslaten, maar me vooral weer laten inzien en voelen wie ik in de kern ben; dat ik goed ben zoals ik ben en er mag zijn.

Wat ik een ieder wil meegeven die twijfelt over het wel of niet volgen van therapie bij Nancy:

Gun jezelf de weg naar een fijner en liefdevoller leven zonder daarbij veroordeelt te worden. Maar bovenal: sta jezelf toe te voelen of je openstaat voor Nancy en haar werkwijze.  

Deze reis is voor mij een enorme lifechanger geweest en de rode draad in mijn leven waar ik de rest van mijn toekomst van mag profiteren en op verder mag borduren. 

Nancy heeft mij geholpen mezelf weer terug te vinden en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

Plaats een bericht