Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

“In november 2015 maakte ik voor het eerst kennis met Nancy.
Via een buurvrouw, had ik het nummer van Nancy gekregen.
Het was voor mij 40 minuten rijden, maar door de positieve berichten over Nancy had ik dit er graag voor over.
Tijdens de intake kreeg ik al snel een goed gevoel bij Nancy en na dit gesprek stond ik opgelucht buiten, ik was niet depressief maar mijn emmer was gewoon vol en Nancy gaf me het vertrouwen dat we hier samen wel uit zouden komen.
Vertrouwen in me dat had ze! en als ik het voor of na een sessie even kwijt was, had Nancy het voor twee. De 3e sessie zal ik nooit vergeten, ik was de week daarvoor weggezakt in een negatieve slachtofferrol. Nancy sprak mij hierop aan, confronterend werd me de spiegel voorgehouden. Geen leuke ervaring maar even keihard nodig. Tijdens mijn laatste gesprek in februari toen ik weer helemaal de oude was, hebben we hier samen hard om gelachen. Nancy blijkt dit soort confronterende gesprekken ook niet als leuk te ervaren, maar soms is het nodig en het werkt. Iedere dag ‘moest’ ik van Nancy een uurtje lopen….november, december en januari heerlijk weer dus! Maar ik zette door, door regen en wind iedere dag ging ik ervoor. Grappig detail van mijn periode dat ik bij Nancy liep, is dat tijdens mijn laatste sessie voor het eerst de zon scheen! Na iedere sessie zei Nancy als er wat is of je wilt wat vragen, mail me zodra ik het lees antwoord ik je meteen. Het geeft zo’n heerlijk en veilig gevoel dat ze er naast de EMDR sessies ook ‘altijd’ voor je is. Maar ook kreeg ik soms spontaan van Nancy mail, Hoe gaat het? en denk aan wat ik gezegd heb! een en al betrokkenheid. Vlak voor kerst had Nancy een weekje vrij en zelfs toen zei ze, als het niet gaat neem contact met me op dan maak ik een gaatje voor je vrij. Alleen die betrokkenheid al en de mogelijkheid dat ik Nancy kon inschakelen, zorgde er uiteraard voor dat dit niet nodig was.
Zeker in het begin waren de sessies zwaar, maar altijd was daar het vertrouwen van Nancy in mij en dat gaf mij de kracht om door te zetten, waardoor ik langzaam het vertrouwen in mezelf weer terugkreeg. Ik ben Nancy tot op de dag van vandaag, dankbaar voor haar hulp.
Nancy voor mij in het kort: Professioneel, betrokken, humoristisch, eerlijk en iemand die met heel veel toewijding en liefde haar vak verstaat.”

Plaats een bericht