Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

“Op 8 november vertrok ik, goed voorbereid, naar Texel voor de Vastenretraite.

Had niet al te veel voorstelling over hoe het allemaal zou verlopen, maar de mails tussen Nancy en mij waren erg vriendelijk met een dosis humor en haar instructies waren duidelijk.

Accommodatie op Texel was prima, gezellig huisje en een heel aardige en leuke huisgenote.  Rustige en mooie omgeving, en als natuurliefhebber kon ik heerlijk genieten van alle vogels dat ik tegenkwam op mijn wandelingen en van de prachtig zonsopgang over de dijk aan de oostkust. Er was ook een behoorlijk storm op de donderdag en vrijdag, dan waait het ook erg hard over de weilanden…..

Ik had een paar doelstellingen: mijn man is in 2009 overleden na 44 jaar huwelijk, dus ik zocht enigszins een nieuwe start in het leven en ik wilde ook wat overtollig kilo’s kwijtraken. 

Wat ik ervaren heb in de midweek in Zevenhuizen, dicht bij Oosterend is heel bijzonder. Het vasten op zichzelf ging niet al te moeilijk, mijn motivatie was goed en de andere 3 cursisten zaten in dezelfde schuit. De bijeenkomsten waren leerzaam, gezellig en met, alweer, veel humor.

Ik kwam helemaal tot rust, was zomaar van de vijfde versnelling in de eerste versnelling gekomen!!  Mijn lijf begon steeds schoner te voelen, ik begon spontaan een plan uit te werken voor de toekomst v.w.b. mijn levenstijl en vooral mijn eetpatroon. Voetreflexmassage was mij al bekend, maar ik had nooit van mijn leven een massage ondergaan.  Nu was de tijd voor gekomen, en ik heb mijn vertrouwen in Nancy kunnen plaatsen en heb een Ontspanningsmassage genomen.

 Kortom, ik kwam weer thuis met een duidelijk Opbouwschema in handen, en na mijn weegschaal te hebben bezocht, bleek dat vrij veel kilo’s waren achtergebleven op het eiland!  Na een paar dagen merkt ik dat mijn energie volop aanwezig was, dat ik veel rustiger was, dat ik een hoop geleerd had over goed en natuurlijk voeding en dat een nieuwe fase in mijn leven was begonnen.

Nancy bedankt.”

 

Plaats een bericht