Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen
Na een fikse burn-out veel te snel weer aan de slag gegaan. Deels onder druk, deels omdat ik het ziek zijn zat was. Dat was geen goede zet. Paniekaanvallen en negatieve faalangst waren het gevolg. Als een konijn gevangen in het zoeklicht staarde ik dag in dag uit naar mijn beeldscherm maar er kwam niet veel uit mijn handen. Dat ging uiteraard fout. Ik zag echt geen uitweg meer. Aan alle kanten werd aan me getrokken en ik voelde me alleen maar verloren en onmachtig.

Gelukkig adviseerde iemand me om contact met Nancy op te nemen. Ik belde haar om te vragen of zij tijd had voor een kennismakingsgesprek. Die tijd had ze inderdaad en dat gesprek heeft een omwenteling teweeg gebracht. Dankzij de gesprekken met haar, haar begrip, proffesionaliteit en de therapie ben ik weer geworden wie ik ooit was. Eigenlijk besefte ik niet hoe lang geleden ik me zo voelde.

Het was niet altijd gemakkelijk. Je moet heel goed en eerlijk naar jezelf kijken en het is soms moeilijk om woorden te vinden om gevoelens goed te schrijven. Maar het resultaat maakt het de moeite meer dan waard.

Nogmaals heel veel dank Nancy!”

Plaats een bericht