Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

“Rust in mijn hoofd en me gewoon blij voelen… dat was het doel waarmee ik begin dit jaar bij Nancy naar binnenstapte. Ik had al meerdere gesprekken gehad met een psycholoog, maar echt beter ging ik me daar niet door voelen. Dus toen ik via via over Nancy te horen kreeg, heb ik meteen de telefoon gepakt om een afspraak te maken. Wellicht dat ik hier wel verder mee zou komen…

Het is nu alweer drie maanden geleden dat ik mijn laatste afspraak bij Nancy heb gehad en ik ben nog steeds iedere dag blij dat ik begin dit jaar die stap heb gezet. Naast dat ik diverse gebeurtenissen een plek heb kunnen geven, weet ik nu ook hoe ik voor mezelf het beste met bepaalde dingen om kan gaan. Eindelijk is daar de rust en het blije gevoel waar ik al een paar jaar naar op zoek was. Heel fijn! Het valt zelfs mijn omgeving op dat er iets bij mij is veranderd. Een leuke bevestiging!

 

En ook al gaat het nu allemaal erg goed… het is fijn om te weten dat ik Nancy altijd kan bellen/mailen, mocht ik toch nog weer even ergens tegenaan lopen.”

 

Nancy, ik ben je ontzettend dankbaar voor wat ik met jouw hulp heb bereikt! Bedankt! 

Plaats een bericht