Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen
“Via een vriendin/collega contact opgenomen met jou Nancy. Juli 2015, na tijdje wikken en wegen, zal ik wel zal ik niet..toch de stap gezet en mede door het intake gesprek met jou zei mijn gevoel..Doen!!
Zoals velen al diverse psychologen en andere hulpverleners versleten en toch..nee, geen voldoening. Ben een man van 53 jaar en pas op de helft dus echt de moeite waard om ervoor te gaan!!
 
Na de eerste paar sessies werd al meteen duidelijk dat ik vertrouwen in jou had gekregen. Jij bent een vrouw die oprecht uitstraalt dat jij er ook voor wilt gaan! Jouw manier van werken, met zoveel passie en liefde voor je vak, is uniek.
 
September de 19e, hartinfarct en geen kleintje.. Jezus, wat heeft dat n impact op mij gehad en nog..Maar mede dankzij jou en weer dat vertrouwen ga ik weer bergopwaarts met hier en daar een tussenlanding. Maar juist die tussenlandingen, waar t echt even stukken minder met mij gaat kan ik op jou rekenen Nancy en ben je daar onwijs dankbaar voor!
 
Jij bent nog niet van me af Nancy, nee.. we hebben nog een weg te vervolgen maar 1 ding is zeker. Het is de juiste route en ik geloof in jou. Dankjewel.. Paul”

Plaats een bericht