Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

Lieve Nancy,

Niet veel mensen hebben het geluk dat wanneer ze besluiten om professionele hulp in te schakelen, ze direct bij de juiste terecht komen. Dat geluk had ik wel toen ik bij jou aanklopte.

Toen ik bij jou terecht kwam, was ik helemaal vastgelopen doordat ik al 35 jaar rondliep met onverwerkte gebeurtenissen en dat ging mij steeds verder opbreken. Hierdoor ben ik in een crisis belandt. Door deze crisis realiseerde ik mij dat ik echt niet anders kon dan professionele hulp in te schakelen. Hier zag ik enorm tegenop omdat ik in mijn directe omgeving had gezien dat jarenlange gesprekken met psychologen niet of nauwelijks effect had.

Toen ik eenmaal de stap gezet had om hulp in te schakelen, ben ik op zoek gegaan naar de meest effectieve en efficiënte therapievorm die momenteel geboden wordt. Na mijzelf goed geïnformeerd te hebben kwam ik op EMDR uit. Ook kwam ik erachter dat jij EMDR met hypnotherapie combineert en dat leek mij perfect omdat de basis van mijn problemen ver in het verleden ligt.

We begonnen met een open en eerlijk intakegesprek. Jouw kundigheid, rust en empathie gaf mij vertrouwen en ondanks dat ik het doodeng vond om met mijn problemen aan de slag te gaan, keek ik er naar uit om te beginnen.

Jij bent een prettige, warme en zeer kundige therapeute die niet alleen de juiste handreikingen geeft, maar zo nu en dan ook humor gebruikt. Jouw empathie en kundigheid gaf mij vertrouwen, niet alleen in de therapie, maar ook in mijzelf.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en gaat het heel erg goed met mij. Ondanks dat jij zegt dat ik dat zelf gedaan heb, ben ik jou daar toch ontzettend dankbaar voor Nancy want door jouw professionaliteit, heb ik mijzelf weer terug gevonden en lacht het leven mij weer toe.

Renate

Plaats een bericht