Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

 

 

Kan ik je helpen?

 

Ben jij die hardwerkende ondernemer die zeer kritisch staat tegenover de buitenproportionele corona-maatregelen en probeert haar hoofd boven water te houden?

Heb je behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die met je meedenkt of heb je behoefte de stress van je af te lopen?

Dan wil ik je graag de hand schudden!

 

Waarom specifiek de vrouwelijke ondernemer? Ik ben zelf 23 jaar ondernemer waarvan het grootste gedeelte van die tijd kostwinner dus ondernemers zijn me na aan het hart. Vrouwen moeten elkaar helpen en ondersteunen dus vandaar dit initiatief.

Ik heb sinds 1997 een praktijk en heb vele ups en downs gekend. Te weinig omzet, geen uitkering bij ziekte of ‘werkloosheid’. Altijd zelf zien te zorgen hoe je het redt. De omgeving reageert vaak in de trant van: “daar heb je zelf voor gekozen” of heeft geen idee hoe zwaar je het hebt, dus het is soms eenzaam in zware tijden en ook nu laat de regering het behoorlijk afweten. Ik hoor de schrijnende verhalen in mijn praktijk en zie het ook om me heen. Die verhalen hebben me geraakt. Mensen die hun ondernemers-droom in duigen zien vallen of jarenlang hebben gezwoegd om hun toko door de recessie te slepen en nu alsnog in zwaar weer komen.

Ik kan je niet helpen je (financiële) problemen op te lossen, maar ik kan orde scheppen in chaos, je wellicht coachen naar verbetering en je bondgenoot zijn.

Dan gaan we lekker buiten doen, omdat ik zelf graag buiten ben, aan het natuurgebied de Geestmerambacht woon en het voor jou ook goed is om je kop eens in de wind te gooien.

Wat kost zo’n wandelcoach-sessie? Niets! Trek je wandelschoenen aan, neem evt. je hond mee en dan gaan we een uur op pad. Als je wil praten, praten we. Als je gewoon lekker een uurtje van je af wilt mopperen; voel je gehoord. Om de horeca te steunen, kopen we onderweg een koffie of thee en zo maken we de wereld wat beter. Heb je een vriendin die het eveneens zwaar heeft met haar bedrijf; nodig haar uit. Ik ben benieuwd naar jouw/jullie verhaal.

Dit geldt uiteraard ook voor de vrouwelijke ondernemers die cliënt zijn of waren!

Ik kijk er naar uit je (weer) te ontmoeten, dus laat van je horen.

 

 

 

Plaats een bericht