Home
Route
Contact
Nieuwsbrief
Tel: 072 220 82 69 / Email: info@nancypiebinga.nl
Nieuwsbrief
Vul hieronder uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen

.

Wat een heftige periode maken we door.

Onlangs is besloten dat mensen die niet gevaccineerd zijn, niet meer welkom zijn in de horeca en andere openbare gebouwen vanaf 25 september 2021.

.

Maatregelen

Ik ben uiterst kritisch (geweest) op de maatregelen die de overheid heeft genomen en heb in de praktijk veel verdriet, zorg en somberheid gezien die direct of indirect te maken hebben met de buitenproportionele maatregelen. Dat heeft me enorm geraakt en met name 2020 vond ik het zwaarste jaar in de bijna 24 jaar dat ik de praktijk heb.

.

Mensen die single zijn en thuis werken, konden niet naar de horeca of plekken bezoeken om anderen te ontmoeten.

Jongeren die gedemotiveerd raakten omdat ze nauwelijks onderwijs kregen, nergens naartoe konden en min of meer beschuldigingen te verwerken kregen dat zij het virus zouden verspreiden.

De angst voor uitsluiting waardoor mensen niet meer weloverwogen een beslissing kunnen nemen of zij de prik wel of niet willen.

Ondernemers die hun bedrijf in de rode cijfers terecht zagen komen.

Families en vrienden die door de tweedeling die is ontstaan niet meer met elkaar door een deur kunnen.

Mijns inziens onrechtvaardig, onnodig en buitenproportioneel.

.

Wat vind ik er van?

Ik spreek me al 1,5 jaar kritisch uit en blijf dat ook doen. Daarmee heb ik nieuwe mensen ontmoet, mensen van me vervreemd, cliënten wellicht geïrriteerd met mijn waarschuwing om niet zomaar alles aan te nemen wat er wordt geroepen en ik heb cliënten wakker geschud.

Ik wil stelling nemen in deze situatie zodat jij, als lezer, precies weet wat je aan me hebt.

Jij bent welkom in de praktijk. Welkom als je geprikt bent, niet geprikt bent, corona hebt gehad, snotterig bent, financieel aan de grond zit door de hele corona crisis of een mening hebt die afwijkt van de mening die je geacht wordt te hebben tegenwoordig.

Ik spreek me uit tegen elke vorm van discriminatie en uitsluiting.

.

Hier is en blijft iedereen welkom.

Plaats een bericht